Nederlands

Secrid Wallets - designed and made in Holland

Made in Holland

In 2009 was de Nederlandse leerindustrie bijna verdwenen richting de lagelonenlanden. Secrid heeft deze industrie weer teruggebracht naar Nederland.

Omdat we een revolutionair ander product en productieproces hebben ontwikkeld, worden portemonnees weer op grote schaal in Nederland geproduceerd. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden. Ook de nauwe samenwerking met onze 40 leveranciers draagt hieraan bij. Van het naaiatelier in Vlaardingen tot en met de sociale werkplaats in Leiden. Geproduceerd onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu. Inmiddels creëerde Secrid meer dan tweehonderd Nederlandse banen.

Bekijk de leerpagina voor meer informatie over ons leer.

 

SOCIALE WERKPLAATS

Dagelijks assembleren meer dan honderd mensen onze producten met veel enthousiasme en precisie.

Het merendeel van hen werkt op de sociale werkplaats in Leiden. Alle onderdelen van onze wallets, zoals de Cardprotector, het schuifsysteem aan de onderkant en het leer, komen hier bij elkaar. Ook worden onze wallets hier voorzien van een uniek serienummer.

Alle hulpmiddelen die onze medewerkers op de sociale werkplaats gebruiken, zoals het gereedschap om de Cardprotector in elkaar te zetten, zijn door Secrid zelf gemaakt. In nauw overleg met de medewerkers zelf. Zij weten immers als geen ander wat belangrijk is.

Sluiten

Close

USA flagSo you are from the US?

Seems like you are coming from the US.

To be fully at your service, please visit our local website.