Nederlands

Secrid Wallets - designed and made in Holland

Secrid wordt gekopieerd

Den Haag, donderdag 12 mei 2016

Het succes van Secrid inspireert ook anderen. Inmiddels zijn meerdere varianten en kopieën van onze producten in omloop. In enkele gevallen zijn deze zelfs voorzien van ons Secrid logo. Deze kopieën komen voornamelijk uit China en Turkije.

Hoe herkent u kopieën?

Veel kopieën hebben afwijkende details (materiaal, knop, leersoort, logo). In enkele gevallen lijken de kopieën echter bedrieglijk veel op het origineel, inclusief ons logo. De kwaliteit van kopieën is vaak slecht tot zeer slecht. De exemplaren die wij zelf hebben getest, hebben een gemiddelde levensduur van enkele maanden. Deze namaakproducten worden aangeboden op markten, braderieën, web shops, online platforms en via fysieke winkels die niet in onze store locator staan.

Secrid treedt hiertegen op

Maar de wereld is groot en juridische procedures kosten veel tijd. Helaas kunnen wij daardoor niet 100% voorkomen dat namaak wordt aangeboden.

Originele Secrid producten 

Secrid produceert volledig in Nederland. Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteitsstandaard en goede arbeidsomstandigheden, met zorg voor het milieu. Het mechanisme van de originele Secrid Cardprotector kan moeiteloos 250.000 maal worden gebruikt. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dan maakt u aanspraak op twee jaar garantie en een probleemloze service.

Wilt u absolute zekerheid? 

Dan adviseren wij u om een bezoek te brengen aan één van onze officiële Secrid resellers. Deze staan vermeld op onze store locator

 


Meer nieuws

Sluiten

Close

USA flagSo you are from the US?

Seems like you are coming from the US.

To be fully at your service, please visit our local website.