Nederlands

Secrid Wallets - designed and made in Holland

Het verhaal

Bij de oprichting van Secrid, hadden wij - Marianne van Sasse van IJsselt (Mode Academie Charles Montaigne) en René van Geer (industrieel ontwerp TUDelft) - al bijna 25 jaar ervaring in het creatieve vak. Wij begonnen in 1986 met ontwerpfuncties in dienst van grote internationale telecom- en textielondernemingen. In 1990 werden wij zelfstandig met de oprichting van het ontwerpbureau DSI (Design & Styling for Industry), later omgedoopt tot SPIRID creation. Twintig jaar lang ontwikkelden wij met ons creatieve team productinnovaties voor bedrijven zoals Maxi-Cosi, KPN telecom, Sitecom en Quooker. Via de ontwikkeling van diverse producten voor Postbank, ING en Rabobank raakten wij in 1996 betrokken bij de introductie van de Chipper en Chipknip. 

We ontdekten dat consumenten niet blij waren met hun pasjes omdat hun portemonnees niet geschikt waren voor het snel groeiende aantal passen. Dit was voor ons de inspiratie om in 1997 onze eerste kaarthouder – de Bodycard – te ontwikkelen. De Bodycard werd, net als al onze huidige producten, in Nederland geproduceerd. 

Op 1 januari 2009 besloten wij om ons volledig te focussen op onze grote droom: een eigen productlijn - onder de merknaam Secrid - volledig gebaseerd op onze eigen visie. Wij hebben al onze kennis en ervaring ingezet voor de ontwikkeling van 'de ultieme kaarthouder’. Dit heeft geleid tot de introductie van onze Secrid Cardprotector, welke direct werd onderscheiden met een Red Dot Design Award. In 2010 introduceerden wij onze eerste leren wallets en in 2012 werd de gehele productlijn onderscheiden met de internationaal hoog aangeschreven Aluminium Award. Recentelijk hebben wij de Zilveren Ooievaar mogen ontvangen. Deze prijs is voor Haagse bedrijven en kan worden gewonnen op basis van goed ondernemerschap. Inmiddels zijn onze producten verkrijgbaar in meer dan 45 landen. Het is fantastisch om te ervaren dat er wereldwijd al zoveel enthousiaste gebruikers zijn. We ontvangen dagelijks fanmail uit de hele wereld. Onze droom is werkelijkheid geworden en we blijven nieuwe producten ontwikkelen. Volg onze meest recente ontwikkelingen op Instagram en Facebook.

Sluiten

Close

USA flagSo you are from the US?

Seems like you are coming from the US.

To be fully at your service, please visit our local website.